Home

Dienstverlening

Wie zijn wij

Referenties

Contact

Home

Dienstverlening

Wie zijn wij

Referenties

Contact

Projectmanager en testmanager van TeaM Detachering

Steeds meer overheden kiezen voor een moderne ICT-infrastructuur. TeaM Detachering zorgt samen met de medewerkers van uw organisatie voor een soepele overgang naar een nieuwe, online werkomgeving. Schakel daarom een ervaren projectmanager of testmanager in om de transitie bij uw organisatie te begeleiden.

erik-reudink-projectmanager

ing. Erik Reudink

Projectmanager

Erik Reudink is oprichter van TeaM Detachering. Hij heeft als projectmanager veel ervaring met ICT-projecten bij overheden, zoals Dienst Uitvoering Onderwijs, RDW en de H2O gemeentes Heerde, Hattem en Oldebroek. Voor zijn werk als projectmanager bij de H2O gemeentes kreeg hij de bronzen award voor projectmanagement, uitgereikt door IPMA Nederland.

Diensten

Projectmanagement

Certificeringen

IPMA-B
PRINCE2 Practitioner

Kennisgebieden

Zaakgericht werken
Datacenters
Aanbestedingen
Software ontwikkeling
Data migraties
Advisering

Bent u benieuwd wat projectmanager Erik kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met TeaM Detachering.

Foto Jan Vissinga

Jan Vissinga

Testmanager

Jan Vissinga en Erik Reudink werken ruim tien jaar samen. Jan Vissinga is een zeer ervaren testmanager. Klanten prijzen hem om zijn gestructureerde aanpak. Onder zijn leiding worden nieuwe systemen en processen nauwkeurig onderworpen aan een kwaliteitstoets, alvorens het door de gehele organisatie in gebruik wordt genomen. Ook zet hij een testprotocol op voor medewerkers, zodat het systeem ook door uw gebruikers wordt getest op bugs en gebruiksvriendelijkheid. Hij werkte als testmanager onder andere voor KPN, Achmea en de gemeentes Heerde, Hattem en Oldebroek.

Diensten

Testmanagement

Certificeringen

Testframe
PRINCE2 Foundation

Kennisgebieden

Datacenters
Software ontwikkeling
Data migraties
OTAP implementaties

Schakel testmanager Jan in om uw nieuwe ICT-omgeving uitvoerig te testen voor u deze succesvol implementeert. Neem voor informatie en beschikbaarheid contact op met TeaM Detachering.