Home

Dienstverlening

Wie zijn wij

Referenties

Contact

Home

Dienstverlening

Wie zijn wij

Referenties

Contact

Projectmanager en testmanager van TeaM Detachering

Steeds meer overheden kiezen voor een moderne ICT-infrastructuur. TeaM Detachering zorgt samen met de medewerkers van uw organisatie voor een soepele overgang naar een nieuwe, online werkomgeving. Schakel daarom een ervaren projectmanager of testmanager in om de transitie bij uw organisatie te begeleiden.

erik-reudink-projectmanager

ing. Erik Reudink

Projectmanager

Erik Reudink is oprichter van TeaM Detachering. Hij heeft als projectmanager veel ervaring met ICT-projecten bij overheden, zoals Dienst Uitvoering Onderwijs, RDW en de H2O gemeentes Heerde, Hattem en Oldebroek. Voor zijn werk als projectmanager bij de H2O gemeentes kreeg hij de bronzen award voor projectmanagement, uitgereikt door IPMA Nederland.

Diensten

Projectmanagement

Certificeringen

IPMA-B
PRINCE2 Practitioner

Kennisgebieden

Zaakgericht werken
Datacenters
Aanbestedingen
Software ontwikkeling
Data migraties
Advisering

Bent u benieuwd wat projectmanager Erik kan betekenen voor uw organisatie? Neem contact op met TeaM Detachering.

Foto Jan Vissinga

Jan Vissinga

Testmanager
Harm Jan Aardema1

Harm Jan Aardema

Testmanager

Jan Vissinga en Erik Reudink werken ruim tien jaar samen. Met Harm Jan Aardema werkt Erik al 3 ruim jaar samen. Zowel Jan als Harm Jan zijn zeer ervaren testmanagers. Klanten prijzen hun allebei om de gestructureerde aanpak. Onder hun leiding worden nieuwe systemen en processen nauwkeurig onderworpen aan een kwaliteitstoets, alvorens het door de gehele organisatie in gebruik wordt genomen. Ook zetten ze een testprotocol op voor medewerkers, zodat het systeem ook door uw gebruikers wordt getest op bugs en gebruiksvriendelijkheid. Jan werkte als testmanager onder andere voor KPN, Achmea en de gemeentes Heerde, Hattem en Oldebroek. Harm Jan heeft zijn ervaringen opgedaan bij dezelfde 3 gemeentes en Ziggo, Essent en IBM.

Diensten

Testmanagement
Testautomatisering

Certificeringen

Testframe
PRINCE2 Foundation
Agile en Scrum

Kennisgebieden

Datacenters
Software ontwikkeling
Data migraties
OTAP implementaties

Schakel Harm Jan of Jan in om uw nieuwe ICT-omgeving uitvoerig te testen voor u deze succesvol implementeert. Neem voor informatie en beschikbaarheid contact op met TeaM Detachering.