Home

Dienstverlening

Wie zijn wij

Referenties

Contact

Home

Dienstverlening

Wie zijn wij

Referenties

Contact

Dienstverlening

Projectmanagement en testmanagement

TeaM Detachering is gespecialiseerd in projectmanagement en testmanagement voor de overheid. Wij ondersteunen uw organisatie op projectbasis met ICT-projecten, zoals een datacenter verhuizen, vernieuwen van de ICT-infrastructuur en zaakgericht werken. Dit zijn vaak complexe projecten waarbij veel moet gebeuren. Met TeaM Detachering haalt u collega’s in huis die u adviseren, begeleiden en helpen met de implementatie en nazorg van ICT-projecten. Dankzij onze korte lijntjes en heldere communicatie besteed u projectmanagement uit, terwijl u uitstekend op de hoogte bent van de voortgang en resultaten.

Wij leveren in hoofdzaak twee diensten: projectmanagement en testmanagement.

Projectmanagement ICT

Een ervaren projectmanager stuurt een project van begin tot eind. Bij projectmanagement gaan wij vanaf het begin met u en uw team om tafel om de opdracht helder te krijgen. Waar nodig geven we u advies, kaderen we de doelstellingen duidelijk af en helpen om een heldere en realistische planning te maken. Kortom, door ons projectmanagement ontvangt u duidelijk advies, starten we met een helder gedefinieerd project en beheren en plannen we zo efficiënt mogelijk om tot resultaten te komen.

Projectmanagement draait om een goede samenwerking. Onze projectmanager smeedt van individuele experts in uw organisatie een goed samenwerkend team. Goed overleg en betrokken medewerkers zijn succesfactoren om projecten te laten slagen. Indien nodig besteden we deelprojecten uit om sneller tot het resultaat te komen. Tegelijkertijd is het onze stijl in projectmanagement om hard te sturen op kwaliteit en resultaten, zodat de deadlines gehaald worden.

Tijdens het project houden we u proactief op de hoogte van de resultaten, voortgang en beheersing van het budget. Team Detachering verzorgt projectmanagement van de eerste stap tot een succesvolle afronding.

De International Project Management Association (IPMA) geeft professionals training in projectmanagement. Erik Reudink is IPMA-B gecertificeerd als senior projectmanager. Ook won hij in 2017 de bronzen IPMA-award voor senior projectmanager van het jaar.

PRINCE2 staat voor Project in Controlled Environments, version 2. Dit is een Britse methode van projectmanagement, ontwikkeld door de Office of Goverment Commerce (OGC). De flexibele methode richt zich vooral op projectmanagement in ICT. TeaM Detachering past PRINCE2 toe, omdat ieder project wordt opgedeeld in beheersbare stadia. Vooraf zijn de rollen en verantwoordelijkheden goed gedefinieerd zijn en de methode is goed schaalbaar. Ook sluit PRINCE2 aan bij de visie van TeaM Detachering om altijd te leren van ervaringen in het verleden, zodat ieder toekomstig project beter en efficiënter verloopt.

 • Gemeente Hattem, Heerde, Oldebroek
 • Gemeente Veendam
 • Gemeente Nieuwe Pekela
 • Gemeente Scheemda
 • Gemeente Bellingwedde
 • Drents Archief
 • Dienst Uitvoering Onderwijs
 • RDW

Testmanagement

Hoe goed een ICT-project ook is voorbereid, er kan altijd een kleine kink in de kabel zitten. Het is daarom belangrijk om alle hardware, software en processen goed te controleren voordat deze organisatie breed geïmplementeerd worden. Denk daarbij aan testen van nieuwe software, het gebruik van nieuwe telefonie op flexibele werkplekken en meer. TeaM Detachering heeft jarenlange ervaring in projectmanagement én testmanagement. Wij stellen een testplan op, voeren deze nauwgezet uit in samenwerking met medewerkers van uw organisatie en controleren of alle processen duidelijk zijn, zodat de eindgebruiker het nieuwe systeem direct kan gebruiken. Ons testmanagement is zo grondig dat het de ultieme kwaliteitscontrole is voor uw nieuwe ICT-systeem.

Indien de testmanager problemen tegenkomt, formuleert hij deze duidelijk aan de leverancier. De oplossing wordt vervolgens uitvoerig getest voor de testmanager definitief akkoord geeft op het gebruik van het systeem. Daarnaast voorziet de testmanager ook in nazorg. Hij helpt uw medewerkers met opleidingen of trainingen om op de juiste manier gebruik te maken van het nieuwe ICT-systeem.

 • Gemeente Hattem
 • Gemeente Heerde
 • Gemeente Oldebroek
 • Achmea
 • KPN

Neem contact op voor ondersteuning bij uw ICT-project

TeaM Detachering heeft een ruime ervaring met projectmanagement en testmanagement voor gemeenten.

Wilt u ons advies of onze hulp inschakelen voor een soepele overgang van uw ICT-processen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Uitreiking IPMA award 2017
Uitreiking IPMA award 2017